Programari → 031 438 01 87 / 0771 461 245

Vezi ce putem face pentru tine

Oferim o gama variata de servicii de grooming pentru barbati, toate in acord cu stilul tau, complimentate de profesionalismul nostru.

Haircut by Senior Barber
80 LeiDe la traditionalele tunsori scurte la stilul contemporan, edgy, stilistii nostri iti vor oferi asistenta si precizie în executia unei tunsori perfecte. Include: tuns, spalat par, uscarea parului, aplicare produse de ingrijire si styling .
Beard Trim by Senior Barber
60 LeiSe utilizeaza masina de tuns sau foarfece pentru forma, tuns, sau intretinerea parului facial. Include: tunsul / scurtarea barbii si aplicarea produselor de ingrijire (balsam, ulei tratament).
Haircut & Beard Trim by Senior Barber
130 Lei De la traditionalele tunsori scurte la stilul contemporan, edgy, stilistii nostri iti vor oferi asistenta si precizie în executia unei tunsori perfecte. Include: tuns, spalat par, uscarea parului, aplicare produse de ingrijire si styling .
Se utilizeaza masina de tuns sau foarfece pentru forma, tuns, sau intretinerea parului facial. Include: tunsul / scurtarea barbii si aplicarea produselor de ingrijire (balsam, ulei tratament).
Full Beard by Senior Barber
80 LeiAcest serviciu este recomandat celor ce isi doresc un real rasfat. Include: tuns barba, sampon+balsam, tehnica prosopului cald, crema de ras, contur, scurtat, styling cu produse de ingrijire (gel pentru styling, balsam).
Head Shave by Senior Barber
60 LeiTehnica realizata cu un aparat de ras / brici, ce include: prosop cald, crema de ras, aplicarea produselor de aftershave profesionale precum, balsam, cologne, lotiune hidratanta.
Traditional Hot Towel Wet Shave by Senior Barber
100 LeiInspirat din barbieritul traditional, aceasta tehnica este un proces ce cuprinde mai multi pasi: pregatirea pentru barbierit cu produse speciale precum uleiuri hidratante, prosopul cald, lotiuni hidratante, masaj facial.

Abonamente lunare sunt disponibile în cadrul barbershopului.

Intra pentru o tunsoare si bucura-te de cea mai deosebita experienta a unui barbershop.

Programează-te

Iti multumim pentru interes!

Pentru o programare, intrebari, sau daca vrei doar sa ne cunosti, ne gasesti aici:

ro_RORomână