Programari → 031 438 01 87 / 0771 461 245

Vezi ce putem face pentru tine

Oferim o gama variata de servicii de grooming pentru barbati, toate in acord cu stilul tau, complimentate de profesionalismul nostru.

Tuns by Barber Stylist
60 LeiDe la traditionalele tunsori scurte la stilul contemporan, edgy, stilistii nostri iti vor oferi asistenta si precizie în executia unei tunsori perfecte. Include: tuns, spalat par, uscarea parului, aplicare produse de ingrijire si styling .
Tuns by Barber Junior
40 LeiTuns realizat de un barber junior talentat, ce include: tuns, samponare, uscarea parului, aplicarea produselor de ingrijire .
Tuns Barba by Barber Stylist
50 LeiSe utilizeaza masina de tuns sau foarfece pentru forma, tuns, sau intretinerea parului facial. Include: tunsul / scurtarea barbii si aplicarea produselor de ingrijire (balsam, ulei tratament).
Tuns Barba by Barber Junior
30 LeiBărbierit realizat de un barber junior talentat, ce include: tuns, aplicarea produselor de îngrijire.
Pachet complet ingrijire barba
60 LeiAcest serviciu este recomandat celor ce isi doresc un real rasfat. Include: tuns barba, sampon+balsam, tehnica prosopului cald, crema de ras, contur, scurtat, styling cu produse de ingrijire (gel pentru styling, balsam).
Head Shave
60 LeiTehnica realizata cu un aparat de ras / brici, ce include: prosop cald, crema de ras, aplicarea produselor de aftershave profesionale precum, balsam, cologne, lotiune hidratanta.
Barbierit traditional cu prosop cald
70 LeiInspirat din barbieritul traditional, aceasta tehnica este un proces ce cuprinde mai multi pasi: pregatirea pentru barbierit cu produse speciale precum uleiuri hidratante, prosopul cald, lotiuni hidratante, masaj facial.

Abonamente lunare sunt disponibile în cadrul barbershopului.

Intra pentru o tunsoare si bucura-te de cea mai deosebita experienta a unui barbershop.

Programează-te

Iti multumim pentru interes!

Pentru o programare, intrebari, sau daca vrei doar sa ne cunosti, ne gasesti aici:

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână