Dragul meu prieten,

Sunt foarte fericit. STOP Curtea pe care i-am făcut-o domnișoarei Elena, cu tenacitate, a facut rod. STOP Mi-a îngăduit să o acompaniez la o plimbare pe faleză, vineri seară. STOP Știi doar că sunt topit după frumusețea ei. STOP Te rog, ajută-mă! STOP Nu pot fi rațional și nu îmi pot scoate din cap momentele ce vor urma. STOP Cum să mă aranjez pentru o impresie cât mai bună? STOP Aștept răspunsul tău, mulțumesc! STOP

Stimate amic,

Primit-am telegrama de la tine. STOP Un rânjet tâmp mi s-a conturat pe față când am citit primele rânduri. STOP Mă bucur nespus pentru tine, mai ales că este vorba despre superba domnișoară, Elena. STOP Cu mare drag, îți recomand să te ocupi cu primordialitate de coafură. STOP Femeile au avut întotdeauna o slăbiciune pentru frizurile cu clasă. STOP Caută cel mai bun local din oraș și vezi ce te face cel mai chipeș. STOP Bărbierește-te și aranjează-ți părul perfect. STOP În rest, comportă-te natural și nu o să dai greș. STOP Nu uita simțul umorului încuiat în conac. STOP Succes! STOP

Lăsând trecutul în urmă, acolo unde îi este locul, haide să discutăm despre ce tip de tunsoare îți vine cel mai bine. E adevărat că impactul unui look perfect este mai mult decât o primă bună impresie, doar că nu tuturor ne vine bine același lucru.

Sunt două aspecte de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi stilul tunsorii: forma feței și tipul de păr. Stai fără griji, barberii noștri experimentați de la Finecvt Barbershop Bucharest te vor îndruma spre cea mai bună alegere. Așa, nu o să mai fie nevoie să trimiți scrisori către prietenii tăi.

Forma feței poate să fie pătrată, rotundă, ovală, în formă de diamant sau chiar de inimă. În funcție de conformația ta, există anumite stiluri de frizuri care să te pună în evidență și să îți contureze trăsăturile.

Există totuși, două tipuri de tunsori care se potrivesc pentru mai toate conformațiile:

Stilul Pompadour – O înfățișare ce dăinuie încă din anii 1950, dar este la modă și astăzi. Păstrează mai mult par în partea de sus a capului, iar lateralele sunt trasate de o tăiere mai scurtă. Această frizură se finalizează cu un styling facil, pieptănat către spate și ușor într-o parte. Ca întotdeauna, îți recomandăm utilizarea unor produse de styling de calitate, din gama Uppercut Deluxe. Ai grijă să nu folosești prea multă pomadă pentru stylingul Pompadour. Acest tip de tunsoare se potrivește atât părului drept cât și părului ușor ondulat.

Stilul “The Side Part” – Acest stil este mai potrivit pentru cei cu păr drept, avantajați fiind chiar și cei cu un păr subțire și moale. Tunsoarea “într-o parte” lasă părul mai lung și în laterale, nu doar în partea de sus a capului. The Side Part este un stil cu un aspect mai natural, care se aranjează cu precădere într-o parte și ușor spre spate. În funcție de cât de maleabil este părul tău, poți folosi foarte puțina pomadă sau ceară pentru styling.

Dacă părul tău este ondulat și subțire, îți recomandăm să încerci o tunsoare scurtă care să facă stylingul mai controlabil.

În final, nu uita de barbă. Este la fel de importantă ca părul. Consultă-te cu barberul tău și fii sigur că îi oferi îngrijirea corespunzătoare. Confirmarea va veni din zâmbetele apreciative ale celor din jur. Pasiunea noastră este ca tu să arăți formidabil, de aceea ți-am pregătit un exemplu: