Programari → 031 438 01 87 / 0771 461 245

Barbershopul

Locul unde eleganta unui barbershop local intalneste nevoile barbatului modern

Situat in inima capitalei, Finecut ofera servicii complete de grooming avand misiunea de a crea o experienta deosebita intr-un cadru prietenesc si confortabil. Orientarea catre clienti este una din valorile noastre, ea reprezentand principiul pe care ne-am cladit. Veti regasi la noi experienta autentica a unui barbershop, ce consta in atmosfera placuta, in precizia si profesionalismul barberilor nostri cat si in pasiunea ce sta la baza motivatiei noastre.

In ceea ce priveste serviciile noastre, de la un barbierit clasic cu tehnica prosopului cald, la tunsorile edgy, echipa noastra iti este alaturi cu asistenta si skill. Vrem sa ducem ritualurile clasice intalnite intr-un barbershop la rang de arta, intr-un cadru modern in care vii cu drag. Misiunea noastra este sa indeplinim dorintele clientilor nostri oferind servicii de inalta calitate. Mai mult decat atat, la noi vei regasi dedicare si pasiune deoarece noi chiar credem ca trebuie sa iubesti ceea ce faci.

Abia asteptam sa ne cunoastem !

Tuns by Barber Stylist
60 LeiDe la traditionalele tunsori scurte la stilul contemporan, edgy, stilistii nostri iti vor oferi asistenta si precizie în executia unei tunsori perfecte. Include: tuns, spalat par, uscarea parului, aplicare produse de ingrijire si styling .
Tuns by Barber Junior
40 LeiTuns realizat de un barber junior talentat, ce include: tuns, samponare, uscarea parului, aplicarea produselor de ingrijire .
Tuns Barba by Barber Stylist
50 LeiSe utilizeaza masina de tuns sau foarfece pentru forma, tuns, sau intretinerea parului facial. Include: tunsul / scurtarea barbii si aplicarea produselor de ingrijire (balsam, ulei tratament).
Tuns Barba by Barber Junior
30 LeiBărbierit realizat de un barber junior talentat, ce include: tuns, aplicarea produselor de îngrijire.
Pachet complet ingrijire barba
60 LeiAcest serviciu este recomandat celor ce isi doresc un real rasfat. Include: tuns barba, sampon+balsam, tehnica prosopului cald, crema de ras, contur, scurtat, styling cu produse de ingrijire (gel pentru styling, balsam).
Head Shave
60 LeiTehnica realizata cu un aparat de ras / brici, ce include: prosop cald, crema de ras, aplicarea produselor de aftershave profesionale precum, balsam, cologne, lotiune hidratanta.
Barbierit traditional cu prosop cald
70 LeiInspirat din barbieritul traditional, aceasta tehnica este un proces ce cuprinde mai multi pasi: pregatirea pentru barbierit cu produse speciale precum uleiuri hidratante, prosopul cald, lotiuni hidratante, masaj facial.

Abonamente lunare sunt disponibile în cadrul barbershopului.

Intra pentru o tunsoare si bucura-te de cea mai deosebita experienta a unui barbershop.

Programează-te

Iti multumim pentru interes!

Pentru o programare, intrebari, sau daca vrei doar sa ne cunosti, ne gasesti aici:

ro_RORomână